Dr. Rude

Dr. Rude slaagt erin om elk feestje te rocken: match matching, scratchen en één worden met het publiek maakt hem de juiste man voor elke klus. Met zijn typisch bekende en pakkende tracks, weet Dr. Rude hoe je een levenslange gebeurtenis kunt creëren zoals je niet kunt uitstaan nog steeds tot zijn razende up-tempo beats.

Vroeger begon Dr. Rude als een expert in old-school en vroege hardcore
muziek. Nadat hij in 2014 bij Dirty Workz was getekend, werkte hij zich snel op en werd een internationaal bekende kunstenaar.

Niet alleen vanwege zijn unieke visie op hardstyle en freestyle muziek, maar ook zijn typisch ‘hard-drop’ geluid, dat maakt Dr Rude is de perfecte aanvulling op je hardstyle- of freestyle-evenement.

Met nummers als Shakedown, Hold It Down en Batman Attack, die werd uitgebracht op HardStyle-platen overtuigde hij iedereen met zijn tracks van hoge kwaliteit. Het is niet een verrassing dat hij al op massale evenementen en festivals speelde als; Defqon.1, Weekend Festival (mainstage), Defqon.1 Australië (mainstage), Reverze en een verkocht
solo tour door Australië.

Let op; je hebt een langdurige behandeling nodig nadat u getuige bent geweest van een Dr. Rude-ervaring, omdat je niet kunt stilstaan ​​bij zijn razende beats!

Copyright Scratch 2021 | Site powered by: ZoMaar Zichtbaar